İnci İşitme | Biz Kimiz ?

İşitme Cihazları

İnci İşitme Olarak, isitme cihazlari, odyolojik ekipmanlar ve teknik servis konusunda toptan ve perakende hizmet vermekteyiz. Sektörel yenilikleri ve ihtiyaçları zamanında takip ederek sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan firmamız, başlarda belirlemiş olduğu hizmet standartları çizgisinde sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir.
oticon-1

Oticon Opn S™

oticon-2

Oticon Opn™ Kulak Arkası

oticon-2

Oticon Opn™ Kulak İçi

oticon-4

Oticon Dynamo™

Neden Bizi Seçmelisiniz ?

SADECE EN İYİ MARKALAR

Oticon, William Demant Holding'in
önde gelen markalarından biridir.

William Demant Holding, 1920 yılından bugüne dünya çapında milyonlarca insanın hayatına dokunmak amacıyla yenilikçi çözümler geliştiren uluslararası bir şirketler topluluğudur. WD Holding bünyesinde, en büyük İşitme cihazı üreticilerinden birisi olan Oticon’ dan, günlük hayatın her alanında sevilerek kullanılan Sennheiser ürünlerine kadar geniş bir yelpazede; mikroelektronik, mikromekanik, kablosuz bağlantı teknolojileri, yazılım ve odyolojik ekipman teknolojileri üzerine çalışmalar yapılmaktadır.

William Demant Holding, içerisinde barındırdığı tüm şirketler ile, 30’dan fazla ülkede, işitme sağlığı alanında; odyolojik ekipmanlar, işitme cihazları, kemiğe implante işitme sistemi ve koklear implant ürünleri ile son kullanıcılarına ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları - Odyoloji alanındaki tüm sağlık çalışanlarına, mümkün olan en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Bizi Duyuyor Musunuz?

Hemen İşitme Testinizi Yapın.

Hakkımızda